Més fotos




Calamars farcits amb gambes i mandonguilles


Ingredients.
  • Calamars mitjans.
  • Mandonguilles.
  • Pel farcit dels calamars: gambes pelades i musclos.
  • Gambes senceres.
  • Sofregit de ceba, all i tomàquet.
  • Una picada de carquinyolis, all i julivert.

    Preparació.

    Preparar el farcit dels calamars amb gambes pelades i musclos, i farcir-los, tot en cru. Enfarinar els calamars i fregir-los lleugerament fins enrossir-los. Preparar un abundós sofregit amb ceba, una mica d'all i tomàquet fins que quedi d'una textura similar a la melmelada. Posar-hi els calamar i cobrir-los amb aigua. Quan arranqui el bull, col·locar-hi les gambes al damunt. Sacsejar de tant en tant la cassola -no remenar- amb l'objectiu d'obtenir una salsa espesa. Seguir coent durant un quart d'hora, aproximadament. Abans de treure del foc, posar-hi una picada de carquinyolis, all i julivert.

  • Back