Index Establiments La Ciutat Festivitats Itineraris turístics Novetats Més apartats


17458 Fornells de la Selva

Telèfon 972 47 61 17

e-mail: info@calrellotger.cat

Web: www.calrellotger.cat

facebook.com/calrellotger

Mapa de situació
Indicacions per arribar


[L'establiment: l'interior]

[Els exteriors: l'entorn]


Turisme rural. Cal Rellotger, a Fornells de la Selva

Turisme rural. Cal Rellotger, a Fornells de la Selva

Cal Rellotger esta emplaçat en el nucli d'una antiga masia d'estil colonial, en un nivell més alt i amb entrada independent. L'allotjament és d'un sol nivell, excepte un dels dormitoris que té tres escalons. La casa és molt lluminosa , amb grans finestrals en totes les seves dependències, amb vistes a la Vall del riu Onyar i al poble de Fornells de la Selva, com a més proper, i a la llunyania la vista s'amplia des del Montseny fins el Mont, La Selva, Guilleries, Cabrerès, Garrotxa, Pirineu...
Amb decoració i mobiliari acurat, consta de dos dormitoris amb llit de matrimoni i un amb dos llits individuals. Dos banys amb dutxa, un d'ells adaptat a persones amb minusvalia física. Menjador-estar amb la cuina en un entrant. Saleta de pas.
L'equipament és complet per poder-hi passar uns dies còmodament: roba de llit, tovalloles, parament de cuina i menjador, petits electrodomèstics, cuina amb quatre focs, forn convencional, microones, rentadora, aire condicionat a la sala menjador.
A l’exterior, amplia terrassa ombrejada i moblada i gran zona verda amb barbacoa, tot d'ús exclusiu per els estadants. La piscina està a 150 m. de Cal Rellotger compartida amb un petit càmping rural, amb horari de 10h. a 20h., del 16 de juny a finals de setembre. La casa queda apartada del càmping.

[Itineraris turístics]

[Festes i esdeveniments]

[Llegendes i tradicions]

[Girona: monuments, carrers, parcs...]

[Fornells de la Selva]


Turisme rural. Cal Rellotger, a Fornells de la Selva


Compartir

Index - Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés